Trail-trailerens debut blev i weekenden ved MTB 12Timer løbet ved Fort Østerlund.

Om lørdagen havde Helle Haugaard Jessen og Erik Skovgaard Knudsen hver en flok glade deltagere til 12Timer med på guidede ture til hhv. Knøsen og det skønne Slåensø-område.

Helle’s tur hed “Smukt og hyggeligt med @hellehaugaardjessen” som viste rundt i de smukke skove omkring Silkeborg.

Erik’s tur hed opdraget ‘Vildt og Farligt’, så godt at Naturstyrelsen, FDF Sletten, Sporbyggerne Vest for Himmelbjerget, Ry Riders og Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole alle har bidraget til en af de bedste legepladser for os MTB’ere.

Deltagerne har alle smidt en 50’er til laugets arbejde, som er doblet op af glade sponsorer:

  • Carite.dk
  • Dansk Halbyggeri
  • Technoflex
  • Tandlægerne Peter Halsbo
  • Henrik Mærkedahl
  • 12timer i Jylland

Efterfølgende fik deltagerne lov til at sætte deres navn på Trail-Traileren. Konceptet blev videreført om søndagen, så den der gav et bidrag på MobilePay eller Swipp fik også lov til, at tagge på traileren 🙂

Helle og Erik takker for en fremragende tur alle sammen!

Efter vores appearance til 12 Timer og offentliggørelse af vores værktøjs-ønskeliste på Facebook, har John Bjerre Pedersen fra Speedline.dk meldt sig med en brugt, men god Stihl sav og som om det ikke var lækkert nok, så har han lovet, at der også er en pladevibrator på vej. Fantastisk!

Derudover har Steffen Knudsen meldt sig på banen med en ordentlig omgang håndværktøj og Sean K Nielsen har smidt en sjat 2-taktsolie. Vi er godt fra start!

Vi takker for alle de flotte bidrag og skal nok blive flittigt brugt.

Kategorier: Bestyrelsen