Info om hvad der sker på Bøffen.

Trailbosses: Rene Lyngaa Hansen, Martin Larsen

11-04-2015:

Lidt fra dagens arbejde på bøffen. Der blev lige rettet et sving lidt til og bygget lidt op…

Det går langsomt men sikkert fremad med nedkørslen… Der vil ikke blive lavet mere i weekenden da jeg desværre skal på arbejde i morgen.

God weekend til alle.

10-04-2015:

Fik lavet lidt på sporet i dag. 4 rods svinget er blevet til 2 rods svinget, men stadig med en god del udfordring…

Og fået tilpasset lidt mere af sporet…

04-04-2015:

Lidt fra et par timers arbejde her til morgen på bøffen. Holder fri resten af dagen da mine tynde arme er ved, at være for lange. Kør på sporet så meget i har lyst til, men pas på nedkørslen da der stadig mangler det sidste arbejde.

03-04-2015:

Toppen af bøffen færdig syntes selv jeg fik lavet en fed start med lidt lækkerier. Sidste sving på bøffen begynder, at tage form.
Det har drillet lidt med, at få min ide til at lykkes. Tak for besøgene i dag og interessen for sporet. Sporet kan køres, men tag det roligt i sidste sving da jeg mangler meget arbejde endnu. Arbejdet fortsættes ca. kl. 11.00 i morgen.

02-04-2015:

Lidt fra dagen på bøffen… på Ca 7 timers arbejde fik jeg ryddet ca 60 meter ned til fast grund… (der er dog et par pletter der stadige er bløde) mangler ca 20 meter på toppen at rydde endnu og fra det sidste sving inden nedkørslen til hoppet. Arbejdet fortsættes i morgen. Tak for hjælpen til team Sølvsten for, at skære lidt stammer ud til arbejdet i morgen.

22-02-2015:

Lidt fra dagen med det afsluttende arbejde på “den branked bøf” det blev til et fald på 40 hm og 223 m spor fra top til bund god fornøjelse.